Fektess velünk a jövődbe!

Csatlakozz kíváló szakemberekből álló csapatunkhoz, hogy együtt alakítsuk az ingatlanpiac jövőjét és páratlan lehetőségeket teremtsünk.

Csapatunk számokban

Vállalatunknál a növekedés, az innováció és az emberközpontú megközelítés találkozik. Csatlakozz egy dinamikus közösséghez, ami fejlődésre sarkall és értékeli a csapat minden tagjának egyedi hozzájárulását sikereink elérésében.

183

kollégáink száma 2023-ban

52

új kolléga csatlakozott hozzánk 2023-ban

8.5

elkötelezettségi mutatónk 2023 szeptemberében

CPI mérföldkövek

A CPI történetének középpontjában stratégiai döntések állnak, amelyek mindegyike hozzájárult a vállalat dinamikus fejlődéséhez. A fenntartható finanszírozási kezdeményezések úttörő jellegétől, a figyelemre méltó terjeszkedések megszervezéséig ezek a sarkalatos pillanatok nemcsak a CPI növekedési pályáját határozzák meg, de alátámasztják az innováció és a rugalmasság iránti elkötelezettségét is a folyamatosan változó ingatlanszektorban. Ez a sokrétű út hozzájárult ahhoz, hogy a CPI kulcsszereplőként szilárdítsa meg pozícióját: minden egyes mérföldkő az ingatlanpiacon elért tartós siker és alkalmazkodóképesség bizonyítéka.

1991

CPI alapítása

Csehországban, Radovan Vitek többségi tulajdonlásában megkezdi működését a Czech Property Investments a.s. (CPI a.s.).

2013

CPI Hungary

A közép-kelet-európai régióban az Ablon Group felvásárlását követően a vállalat CPI Hungary néven folytatja üzleti tevékenységét.

2017

CBRE kiskereskedelmi portfólió

Cégünk portfóliója 3 bevásárlóközponttal és 2 retail parkkal bővül.

2019

Zöld kötvény úttörő

A CPI az első vállalat a közép-kelet-európai régióból, amely zöld kötvényt bocsátott ki.

2022

Immofinanz portfólió

Az akvizíció után a CPI Hungary portfóliója több mint 250.000 négyzetméterrel nőtt.

2023

S Immo portfólió

A CPI Hungary portfóliója összesen 603 500 négyzetméterre bővül a felvásárlás után.

Miért csatlakozz hozzánk?

Munka-magánélet egyensúly

Rugalmas munkaidő

SZÉP-kártya

Teljesítménymenedzsment

Egészségbiztosítás

Home office

Hűségjutalom

Ajánlási bónusz

Gyerekbarát iroda

Kutyabarát iroda

Sportolási lehetőség

Képzések, tréningek

Klassz iroda

Csapatépítő rendezvények

Ismerd meg a CPI értékeit

Vállalati kultúra

Együtt olyan vállalati kultúrát hozunk létre, ahol nemcsak kiemelkedő minőségű ingatlankezelést nyújtunk, hanem magunkat is fejlesztjük mind szakmai, mind személyes téren. Munkatársaink felkészült szakemberek, a CPI Hungary e szakemberek kiemelkedő tudására és tapasztalatára támaszkodva éri el sikereit. Bár az évek során megnövekedett munkavállalóink száma, mégis megőriztük cégünk a családias jellegét.

Sokszínűség & esélyegyenlőség

A CPI-nál elismerjük a sokszínű munkaerő értékét és aktívan támogatjuk az egyenlőséget és a diverzitást. Minden kollégánk kiválasztása, képzése, munkavállalói életútjának támogatása méltányosan, az egyenlő bánásmódnak megfelelően történik, és csak az általuk végzett munkához kapcsolódó jellemzők alapján teszünk különbséget, mint a képzettség vagy a tapasztalat.

Kollégáink fejlesztése & wellbeing

A CPI Hungary egy nyitott, rugalmas, vonzó munkahely, ahol jó dolgozni. Egy 2023-as felmérés szerint a kollégáink 98%-a büszke arra, hogy a CPI-nál dolgozik.

Képzések & tréningek

Hiszünk kollégáink fejlesztésében, így támogatjuk a rövid és hosszú távú képzési programokat egyaránt, ezzel biztosítva felkészültségüket a jelenlegi és jövőbeli feladataik optimális ellátásához.

Munkakörnyezet
Ahol a feladatok lehetővé teszik, kollégáink rugalmas és hibrid munkarendben dolgozhatnak. Akár irodai napot tartanál a legmodernebb, minden szakmai igényt kielégítő irodánkban, akár úgy döntesz, hogy otthonról dolgozol, elkötelezettek vagyunk a munka és a magánélet egészséges egyensúlyának biztosítása mellett.

Juttatások
A legjobb tehetségek megszólítása és megtartása érdekében arra törekszünk, hogy a munkavállalóinknak versenyképes béreket és egyéb juttatások széles skáláját biztosítsuk.

Egészség és biztonság
Elkötelezettek vagyunk munkavállalóink jóléte és egyéni biztonsága iránt. A CPI számára kiemelt prioritás a tudatosság növelése és csapataink képzése az egészségügyi és biztonsági kérdésekkel és a munkahelyi kockázatokkal kapcsolatban.

CSR tevékenységek

Helyi közösségek A CPI folyamatos párbeszédet folytat a bérlőkkel, munkavállalókkal, befektetőkkel és a helyi közösségek tagjaival, és számos közösségi kezdeményezésben és jótékonysági tevékenységben vesz részt. Jótékonysági aktivitások

Fenntarthatóság

A fenntarthatóság Környezeti, Társadalmi és Vállalatirányítási (ESG) szempontjai nemcsak a stratégiai gondolkodásunkat, hanem a mindennapjainkat is áthatják. Munkatársaink aktív bevonásával – mint az irodai komposztálás, a felelős hulladékcsökkentés vagy egymás tudatosságának formálása – az ingatlanjaink bérlőinek is példát mutatunk. Számunkra a zöld, a közösségi, ugyanakkor üzleti felelős gondolkodás kéz a kézben jár.

Nézd meg lehetőségeinket

Állásajánlatok

A kiválasztási folyamat

Jelentkezés

Ha találtál számodra megfelelő pozíciót, töltsd ki a jelentkezési lapot, amihez csatold az önéletrajzodat is. Ha épp nincs hozzád illő ajánlatunk, de nyitott vagy rá, hogy a későbbiekben felkeressünk, válaszd az "Általános jelentkezés" opciót.

Előszűrés

Az előszűrés több lépésből is állhat: egyes pozícióknál először egy online teszt kitöltésére invitálunk és csak ezután keresünk telefonon, ami során nagyvonalakban egyeztetjük, hogy egyeznek-e az elképzeléseink és elvárásaink.

Interjúk

Ha a telefonos beszélgetés sikeres volt, a szakmai interjúk következnek, ahol a szakmai vezetőkkel lesz lehetőséged megismerkedni. Általában 2 körös interjúfolyamatra számíthatsz, de ez egyes pozícióknál eltérő lehet.

Visszajelzés

Bízunk benne, hogy pozitív hírekkel, azaz egy ajánlattal hívunk majd fel. Gratulálunk!

Ha most mégsem így alakulna, mindenképp vissza fogunk jelezni, hiszen értékeljük az idődet, amit a kiválasztási folyamatra szántál.

Belépés

A betanítási folyamat időszaka alatt a vezetőd és a munkatársaid is azon lesznek, hogy a lehető leggyorsabban beilleszkedj és eredményes tudj lenni a csapatunkban.

Az élet nálunk

Ismerj meg minket pillanatképeinken keresztül! A kávészünetektől a megbeszélésekig, a pingpong meccsektől a csapatépítőkig, galériánk segítségével betekintést nyerhetsz mindennapjainkba.

Csatlakozz hozzánk!

Légy tagja a legjobb ingatlancsapatnak, nézd meg jelenleg nyitott pozícióinkat és jelentkezz csapatunkba!

Tovább az aktuális pozíciókra