A Balance Office Park-ba költözött a Mall.hu, 90 százalék felett a kiadottság

A Balance Office Park-ba költözött a Mall.hu, 90 százalék felett a kiadottság

A CPI Property Group tulajdonában álló Balance Office Park torony épülete gyors sikereket ért el a továbbra is aktív budapesti ingatlanpiacon, a 10.000 m2 bérbe adható iroda területe az épület felújítási programjának, és a hatékony értékesítési stratégiának köszönhetően szinte teljesen megtelt. A Váci úti irodapark második fázisa 2017 október végén kerül átadásra, mely további 6500 m2 bérelhető területet biztosít a parkon belül.

Az irodapark megújulásának első elemeként kezelt irodaház teljes körű felújítása egymillió euro összköltségű volt és a tervezettek szerint, 2016. májusában befejeződött. A területek több mint 50 százaléka már a felújítás alatt bérlőre talált. Az „élhetőbb munkakörnyezet” és az embert középpontba állító program zászlóshajójaként emlegetett épület a „The Living Workplace” szlogent kapta, mely nagyban utal az épületet és az irodaparkot körbevevő zöld, parkosított környezetre.

Legutóbbi sikeres tranzakcióknak köszönhetően újabb 1200 m2 irodaterületet adtak át a Balance Building-ben. A CPI fontos sikerként könyveli el, hogy székhelyéül választotta a projektet a Mall.hu webáruház is.
A magyar e-kereskedelmi piacon 11 éve jelenlévő webáruház jelenleg több, mint 100 főt foglalkoztat. A management elsődleges szándéka a munkavállalók gyorsabb és közvetlenebb kommunikációját segítő open-space iroda, mely nagyban hozzájárul az operatív működés további hatékonyságához.

A piacvezető webáruház dinamikus növekedésének köszönhetően választott tágasabb, zöldebb megoldást nyújtó épületet, egy élénk infrastruktúrával rendelkező körzetben.

A fenti célok alapján került kiválasztásra a Balance Building, mely a Váci úton, a Forgách utcai metrómegállónál helyezkedik el, és tágas - jól osztható- irodatereket és kiemelt szolgáltatásokat kínál gyorsan bővülő bérlői bázisának.

Bodahelyi András, a Balance Office Park leasing managere kifejtette: „Nagy öröm számunkra, hogy egy rendkívül sikeres e-kereskedelmi szereplővel bővült irodaházunk bérlői portfóliója. A tárgyalásaink során igyekeztünk projektünk minden lehetőségét, adottságát a bérlői igény kiszolgálásához szabni."

Az innovatív értéknövelés elsődleges szempont volt az irodapark felújításakor is. A CPI Group hazai aktív növekedési koncepciójának, és a gyors sikereknek köszönhetően 2017. októberében átadásra kerül a második fázis, - mely zöld parkkal, campus jelleggel csatlakozik majd az irodapark rendszerébe.  
A Mall.hu mellett, az olasz hátterű Santa Monica RE Kft. is beköltözött az újonnan átadott 500 m2-es irodájába, mindkét bérleti tárgyalás az Eston közreműködésével zajlott.