Újabb megállapodások az Airport City Logisztikai Parkban, 80%-on az új ütem kiadottsága

Újabb megállapodások az Airport City Logisztikai Parkban, 80%-on az új ütem kiadottsága

Közel 5000 m2 új raktár- és irodai terület került bérbeadásra az elmúlt hónapban a CPI Hungary logisztikai fejlesztésében, mely tranzakciók eredményeképpen immár 80%-os kiadottságú az áprilisban átadott 13.000 m2-es új épület.

A nyár elején kötött új szerződés értelmében az Airport City Logisztikai Park E-F épületébe költöztette magyarországi központját a Samer & Co. Shipping. Az egyeztetések alapján több lépcsőben veszi át raktár- és irodai bérleményeit a nagy múltú, nemzetközi logisztikai cég.

A sorrendben harmadik új beköltöző mellett egy magyar logisztikai céggel is megállapodást kötött a CPI Hungary; a Cargo Gate Kft. augusztusban veszi át új raktár bérleményét az új, modern magasraktárban.

 

„Az elmúlt időszak megfeszített tempójú fejlesztési és értékesítési munkái meghozták az eredményt, az újabb tranzakciók kapcsán különösen nagy öröm, hogy ezúttal új belépőkkel gazdagodott Airport City portfóliója. Az idei év elejétől kezdve viszonylagos megtorpanás volt tapasztalható a logisztikai ingatlan piac területén, az építési költségek sokkoló mértékű növekedésének hatásai enyhítették a kedélyeket az elmúlt két évben nyüzsgő logisztikai piacon. Nagy siker így számunkra, hogy az új épület kapcsán is sikerült hozni a terveinket, hisszük hogy nyár végére telt házzal büszkélkedhetünk.”- mondta Bodahelyi András a CPI Hungary senior leasing managere, az új üzletkötések kapcsán.