Újabb elismerést kapott a CPI Hungary a hazai ingatlanpiacon

Újabb elismerést kapott a CPI Hungary a hazai ingatlanpiacon

Az Év Irodája verseny Real Estate Awards díjátadó gáláján a CPI Hungary nyerte el „Az Év Asset Management Cége 2019” díjat

A CPI Hungary, immáron másodszor kapta meg az elismerést a hazai ingatlanpiac rangos képviselőitől. A vállalatot a magas minőségű portfóliójának dinamikus növekedéséért, bérlőközpontú hozzáállásáért, fejlesztéseinek és épületüzemeltetésének újító és fenntartható megoldásaiért jutalmazták.

 

Az Év Irodája verseny Magyarország egyik legrangosabb ingatlanpiaci eseménye. A díjakat az ingatlanpiac és az építőipar területén nyújtott kimagasló teljesítményért ítéli meg a közép - és kelet európai régió elismert ingatlanpiaci szakértőiből álló zsűri.

A CPI Hungary a hazai ingatlanpiac egyik vezető befektető és ingatlanfejlesztő vállalata. A CPI Property Group tagja, melynek a csaknem 327 000 m2 alapterületű, 607 millió Euró összértékű magyarországi portfóliójának kezelését látja el.  A CPI Hungary különös figyelmet fordít a fenntartható és környezetbarát megoldások alkalmazására, a legkorszerűbb, innovatív technológiák felhasználására, valamint a modern térkialakításokra.