Új kedvenc a Váci úton! Töretlenül népszerű a Balance Building Irodaház!

Új kedvenc a Váci úton! Töretlenül népszerű a Balance Building Irodaház!

Fél év alatt a hatodik új bérlő írta alá bérleti szerződését a CPI Hungary épületére. Most februárban foglalta el 1000 négyzetméteren új irodáját a nemzetközi jegyértékesítő webrendszerek fejlesztésével foglalkozó, piacvezető  InterTicket KfT. a Balance épületben
 

A CPI új, innovatív stratégiájának fontos színtere a Balance Office Park, és ezen belül a  Balance épület újraformázása, teljes körű átalakítása, melynek alapkoncepciója,hogy kényelmi szolgáltatásokkal és újgenerációs belső terekkel biztosítja az emberközpontú munkakörnyezetet a bérlők számára. A BREEAM very good minősítésű irodaépületet 3000 m2 zöld park veszi majd körül, amely szintén teret ad a hatékony munkafolyamatoknak, kültéri tárgyalásoknak.

Az idén áprilisban átadásra kerülő irodaház ideális helyszín a nyugodt, modern, jól megközelíthető munkahelyet preferáló ügyfelek számára. Az irodaparkban a bérlők kényelmét 200 férőhelyes mélygarázs, 24 órás portaszolgálat, bicikli tároló és zuhanyzó, kültéri fedett tárgyalók szabad wifi  használattal, kültéri sportolási lehetőségek, étterem és kávézó biztosítja.

A nemrég beköltözött InterTicket 1995 óta van jelen Magyarországon, ahol a rendezvényjegy-kezelés (koncert, színház, fesztivál, sport) és jegyértékesítés terén piacvezető helyet foglal el. A cég jelenlegi fő profilja a kulturális és sport rendezvényekre vonatkozó helyfoglalási rendszerek fejlesztése és üzemeltetése, valamint az ezekhez kapcsolódó vezetői információs rendszerek értékesítése jelentős előadóhelyek, színházak, stadionok, fesztiválok számára. Az InterTicket összességében évi 40 ezer rendezvény teljes jegykészletét kezeli, sőt, nemzetközi viszonylatban is az élvonalhoz tartozik.

„Az irodapiacon jól érzékelhető, hogy a Váci úti irodafolyosó erős reneszánszát éli. Beigazolódni látszik azon fejlesztők stratégiája,akik fejlesztői potenciáljukat erre a lokációra összpontosították. Rendkívül örömteli számunkra, hogy újabb piacvezető szereplőt üdvözölhetünk a Balance bérlői között, a felújítás még javában zajlik, miközben már 50%-os kiadottsággal bír az épület. Ez mindenképp megerősít minket terveinkben, mely alapján a Balance Office Park fajsúlyos szereplő lesz az pesti régió irodapiaci térképén.” – mondta el Bodahelyi András, a Balance Building leasing managere a szerződéskötés okán.

A CPI-ról

A CPI Hungary az elsődlegesen hosszú távú befektetésekkel és ingatlanbérbeadással foglalkozó CPI Property Group tagja, és annak közel 260.000 m2 alapterületű magyarországi ingatlan portfóliója kezelésével foglalkozik. A kiskereskedelmi, irodai, szállodai, ipari és logisztikai szegmensben egyaránt aktívan tevékenykedő társaság folyamatosan követi a trendeket és az ügyfelek igényeit. 
A CPI Property Group főként Kelet-Közép-Európa és Németország területén van jelen. A frankfurti értéktőzsdén jegyzett luxemburgi székhelyű cég által kezelt vagyon összértéke 4,185 milliárd euro, 2 990 000 m2 területet üzemeltet.