Teltházas a Gateway Office Park

Teltházas a Gateway Office Park

A Randstad Sourceright EMEA Recruitment Center költözik a CPI tulajdonában álló irodaparkba, a nemzetközi cég hazai központja 2019 decemberében veheti át új irodáját az 1. torony első emeletén

Folytatódik a nemrégiben felújított GATEWAY OFFICE PARK sikersztorija: a CPI rebrand program keretében „bezöldült” 36 ezer m2-es iroda komplexum újabb sikeresen zárt tranzakciójával elérte a 100%-os kiadottságot.

Az új bérlő a Randstad Sourceright (RSR) a Randstad leányvállalata, a világ egyik vezető HR-szolgáltatója, amelynek éves bevétele meghaladja a 23 milliárd eurót. A Randstad Sourceright a világ legsikeresebb munkáltatóival működik együtt, melyek számára igény szerint munkaerő-menedzsment megoldásokat kínál a toborzási folyamatok teljes vagy részleges kiszervezésével (RPO), ún. menedzselt szolgáltatási programokkal (MSP), illetve ezek kombinációjával, ami a total talent strategies szolgáltatást jelöli. A vállalat határokon átnyúlóan nagy, multinacionális szervezeteket szolgál ki innovatív toborzási szolgáltatások, munkáltatói márkaépítés, HR-technológia és elemzés révén teremtve hozzáadott értéket.

Az EMEA Recruitment Centert 2013-ban hozták létre, és jelenleg több mint 150 alkalmazottat foglalkoztat, akik a különféle regionális és globális RPO és MSP programok toborzásáért és back-office támogatásáért felelnek. A multinacionális csapatok mélyreható szakértelemmel rendelkeznek az iparágak széles skáláján, beleértve az IT / telekommunikációt, a pénzügyi szolgáltatásokat, a mérnöki tevékenységeket és még sok más területet.

A friss megállapodás értelmében a Randstad Sourceright nyitott, világos terekkel, terasszal és saját kertrésszel bővített irodai térben alakítja ki magyarországi központjának új bázisát az Árpád-híd tőszomszédságában. A kialakítási munkák megkezdődtek a CPI development osztályának irányításával, az év végi átadást követően az új bérlő azonnal átveheti a kulcsrakész bérleményt.

Fontos célunk, hogy az új irodánk könnyen elérhető, korszerű és támogató környezetet biztosítson munkavállalóink és ügyfeleink számára. Az elmúlt 1 évben igyekeztünk a budapesti irodapiacot megvizsgálni saját preferenciáink szerint és a Gateway-re esett a választásunk. A CPI az egyeztetések során együttműködő, proaktív partnernek bizonyult. - fejtette ki Imre Gábor, a Randstad Sourceright Kft. cégvezetője.

A CPI - Randstad megállapodás fontos mérföldkő a projekt életében, a Gateway Office Park elérte a 100%-os kiadottságot, ez mindenképp komoly siker. A tárgyalási folyamatok során igyekeztünk a projekt minden erősségét, az összes előnyös fundamentumot az ügyfél igényéhez igazítani, hisszük, hogy modern és élhető irodai központot biztosítunk új partnerünknek. - tette hozzá Bodahelyi András, a Gateway Office Park leasing managere.