Teltház a Balance Hall-ban, 4000 m2 új bérbeadás a CPI Hungary irodaházában

Teltház a Balance Hall-ban, 4000 m2 új bérbeadás a CPI Hungary irodaházában

A pandémia által felforgatott irodapiaci helyzet ellenére tovább futja első negyedéves formáját a CPI Hungary. Az elmúlt hónapban két új bérlő írt alá a Váci úti irodaházban, és ezzel elfogytak a kiadó területek a másfél éve átadott projekt irodai szintjein.

A Balance Hall elérhető területeire vonatkozóan a CPI Hungary hosszútávú szerződést kötött egy  nemzetközi generál kivitelező cégcsoporttal. Az építőipari kivitelező cég 1 500 m2 -es új hazai irodai bázisa nyáron kerül átadásra a 16 000 m2-es irodaház 3.emeletén.

A Balance Hall-ban egy másik fajsúlyos irodabérleti tranzakció is lezárult, melynek értelmében az irodaépület teljes 2.emeletére költözik egy amerikai folyamatautomatizáló szoftver-szolgáltató cégcsoport magyar központja, az új bérlő 2021 második felében veheti át testreszabott bérleményét.

Az elmúlt 6 hónapban a Balance projektcsapattal teljes erőbedobással azon dolgoztunk, hogy a körülmények ellenére elérjük a teljes irodai bérbeadottságot. Nagy öröm számunkra, hogy két erős hátterű nemzetközi vállalat is minket választott, és hosszútávú bizalmat szavazott a CPI csapatának.– fejtette ki Simonyi Balázs, a CPI Hungary bérbeadási igazgatója a lezárt ügyletek kapcsán.

Mindkét tranzakció során a Knight Frank Hungary ingatlan tanácsadó segítette a feleket a megállapodás során.