Teljes siker az újrapozícionált Balance LOFT épülettel

Teljes siker az újrapozícionált Balance LOFT épülettel

Átadásra került a Balance Office Park második fázisa

2017.november 2-án hivatalosan is megnyitott a Balance Loft épület a Váci úti irodafolyosón. A 6500 négyzetméter bérelhető területű Loft irodaépület átadáskor már több mint 80 %-os telítettségről számolt be.

A szerkezetileg, esztétikailag és műszakilag is speciális megoldásokat kínáló épület elegáns kávézóval, és 200 fő befogadására alkalmas rendezvényközponttal került megnyitásra. Az irodapark második fázisának befejezésével az észak-pesti irodapiac legkomplexebb szolgáltatási csomagja válik elérhetővé a Balance Office Park bérlői számára. Ilyenek például a Balance market, Balance étterem, Loft kávézó és tárgyalók, helyi rendezvények, kerti szolgáltatások, parkolók, bicikli tárolók, raktárak. Továbbá a Balance Buildingben zászlóshajóként bevezetett HIP - Human Innvációs Program is kiterjesztette szolgáltatásait a Balance Loft bérlői számára.

A CPI tervei szerint a fejlesztés a Balance Hall irodaházzal folytatódik, mint az irodapark harmadik fázisa. Várható átadás időpontja 2019. Q2 lesz.

 

www.balanceloft.hu

www.hipbudapest.hu