SPORTOS INDUSZTRIÁL CBRE-MÓDRA

SPORTOS INDUSZTRIÁL CBRE-MÓDRA

A BV Technology kinőtte az előző irodáját, ezért a vállalatnak költöznie kellett. A mi nagy örömünkre! Ugyanis így legalább megmutathatják, mivel rukkoltak elő Az Év Irodája versenyre.

A BV Technology Kft. a gibraltári székhelyű 1946-ban alapított BetVictor nevű internetes sportfogadó és online casino üzemeltető cég leányvállalata, mely most budapesti irodájával nevezett a versenyre. Itthoni székhelyüknek az irodaházaktól hemzsegő Váci utat választották, azon belül pedig a Balance Loft irodaházat, mivel a cég jövőbeli terjeszkedésére is alkalmas, bővíthető az új iroda. A kollégák hatalmas open office-ban dolgoznak, azonban a zajcsillapítás érdekében az asztalok között hangelnyelő panelek találhatók.

Az irodát egyértelműen az indusztriális stílus jellemzi, mely keveredik a BV céges arculatával. A minimalista elemek keverednek a letisztult bútorzattal, melyek vidám színekben pompáznak, olyan stílusegyveleg ez, ahol minden kolléga jól érezheti magát. Az iroda meghatározó színeit egy-egy sport „pályája” ihlette, így lett a foci és a golf részéről zöld, az úszás oldaláról kék, a tenisz és atlétika miatt pedig narancssárga a bútorzat. A vállalat profiljának megfelelően a falakat sportolók monokróm képmásai és jellegzetes mondataik díszítik.

És hogy mitől különleges még az iroda? Mert a projekt egyben a CBRE belsőépítész szolgáltatásainak egyik első terméke!