Rangos díjat nyert a New Age, a CPI Hungary következő irodafejlesztése

Rangos díjat nyert a New Age, a CPI Hungary következő irodafejlesztése

A Portfolio által megrendezett Property Investment Forumon immár tizedik alkalommal osztották ki a Portfolio Property Awards díjait. A CPI Hungary legújabb irodaprojektje nyerte el az „Év legjobb koncepciója” díjat, amelyről a konferencia szakmai résztvevői szavaztak.

Az Árpád híd pesti hídfőjénél megvalósuló New Age irodaház, a hely ikonikus épülete lesz. Szakítva az építési vonalak adta korlátokkal- nem épületsorban gondolkodva-, egy minden irányban érdekes, szoborszerű épület jön létre.

A New Age fonódó koncepciójának alapja az elmúlt évek fejlesztései során kialakult hangsúlyos erővonalak környezetre gyakorolt hatása. Ezen erővonalak mentén, a terület súlypontjában jelenik majd meg a minden irányból vizuális élményt nyújtó új irodaház.

A CPI, szem előtt tartva a környezettudatosságot és a kényelmi szolgáltatásokat, 2020-ban kezdi meg a 17 ezer négyzetméter kiadható irodaterülettel rendelkező épület fejlesztését.  A vállalat által már bevezetett tudatos épület koncepciójának megfelelően a fenntartható, legkorszerűbb technológiákat alkalmazza.

Az innovatív megoldásokon alapuló épületet a nemzetközileg is elismert, FIABCI ingatlanfejlesztési nívódíjas Vikár és Lukács Építésziroda tervezte.