Olimpikonok nyitották meg a Mol új kávézóját a főváros egyik központi helyén

Olimpikonok nyitották meg a Mol új kávézóját a főváros egyik központi helyén

Hosszú Katinka úszóval, Szilágyi Áron kardvívóval, valamint Manhercz Krisztián és Varga Dániel vízilabdázókkal nyílt meg a Mol belvárosi kávézója, a Fresh Corner Café Budapest egyik központjában, a Blaha Lujza téren található Europeum bevásárlóközpontban. Az új és még nagyobb helyre költözött vendéglátóhely továbbra is friss, minőségi kávéválasztékkal, roppanós hot-doggal, frissen és helyben készült szendvicsekkel, levesekkel, salátákkal, limonádékkal és smoothie-kkal várja a felfrissülni vágyókat egész nap - olvasható a Mol közleményében. 

A Mol „Shape Tomorrow" 2030+ frissített hosszú távú stratégiája külön hangsúlyt fektet a fogyasztói szolgáltatások fejlesztésére, a vállalat célja, hogy a változó fogyasztói igények folyamatos követésével közelebb kerüljön a vásárlókhoz, és olyan szolgáltatásokat kínáljon, melyek megkönnyítik mindennapjaikat.

A BLAHA LUJZA TÉREN TALÁLHATÓ EUROPEUM BEVÁSÁRLÓKÖZPONTBAN ÚJONNAN MEGNYÍLT FRESH CORNER CAFÉ IDEÁLIS PÉLDA ERRE, HISZEN A VÁLLALAT MESSZEMENŐKIG SZEM ELŐTT TARTOTTA MIND A KÉNYELMESEN KÁVÉZNI VÁGYÓK, MIND PEDIG A MUNKÁBA VAGY A VÁROS MÁSIK PONTJÁBA SIETŐ UTAZÓK IGÉNYEIT.

Így a 135 négyzetméteres kávézóban a 27 férőhely mellett, olyan önkiszolgáló kávégépeket is üzembe helyeztek, amellyel a vásárlók maguknak készíthetik el kávéjukat és ott azonnal egyetlen érintéssel fizethetnek is, valamint elviteles zónát is kialakítottak, ahol a vásárlók a reggeli csúcsidőben gyorsan megvehetik reggelijüket vagy ebédjüket.

A kávézó bejárata a Blaha Lujza téri Europeum bevásárlóközpontban FORRÁS: WWW.BATATAMAS.HU/BATA TAMÁS

„A Fresh Corner Café megnyitása óta az elmúlt három évben rengeteget tanultunk, és a kávézó ki is nőtte jelenlegi helyét. A költözéssel újabb lehetőségek is nyílnak előttünk, hiszen Budapest egyik legforgalmasabb helyszínén olyan kávézót hozhatunk létre, amely valódi találkozópont lehet" – mondta a megnyitón Mozga Gábor, a Mol-csoport értékesítés és operáció vezetője.

A MOL HAT ÉVVEL EZELŐTT KEZDTE EL A TÖLTŐÁLLOMÁSAIT ÁTALAKÍTANI A FRESH CORNER KONCEPCIÓ JEGYÉBEN, MA PEDIG MÁR SZINTE MINDEN MÁSODIK TÖLTŐÁLLOMÁSON FRISS ÉTELLEL ÉS KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ KÁVÉVAL VÁRJÁK A FOGYASZTÓKAT.

 A koncepció sikerét pedig mi sem bizonyítja jobban, mint hogy 2020-ban a járványhelyzet ellenére is 46 millió csésze kávét adtak el a Mol töltőállomásain a régióban.

Igényes belső kialakítással várják a vendégeket  FORRÁS: WWW.BATATAMAS.HU/BATA TAMÁS

A töltőállomások kereteit a vállalat 2018-ban hagyta maga mögött, amikor megnyílt Budapesten a belvárosi Fresh Corner kávézó. Az elmúlt három év tapasztalatát pedig ezúttal egy nagyobb és forgalmasabb helyszínen, a Blaha Lujza téren található Europeum bevásárlóközpontban nyitott kávézóban kamatoztatja tovább a vállalat.