Megtelt az emblematikus Balance Torony a Váci úton

A CPI Hungary örömmel számol be a reneszánszát élő - 2016. évben új koncepció alapján átgondolt és felújított - Balance Building száz százalékos kihasználtságáról. A Balance Office Park első fázisában újrapozícionált épületének mindösszesen 9400 négyzetmétere az átadást követő 15 hónapon belül teljesen megtelt.

 

Az elmúlt időszakban közel 1000 négyzetméter irodaterület talált gazdára az épületben, részben bővülésnek, részben az új bérlő, az American Express Global Business Travel szerződéskötésének köszönhetően, az új irodák szeptember végén kerülnek átadásra.

Az üzleti utazások szolgáltatási területén piacvezető cég az észak-pesti régió Váci úti iroda helyszínei közül választotta ki a Balance Office Park fő épületét. A preferált lokáció mellett,a jó értékarány, a precíz időzítés,és

a bérbeadói rugalmasság fő szempontjai alapján történt a beszerzési eljárás,ezen kritériumoknak felelt meg leginkább a Balance Building,ahol az új bérlő zöld irodai környezetben,emelt szolgáltatási szint mellett nyitja meg új irodáját az ősz elején.

„Komoly sikerként tekintünk az aktuális tranzakcióinkra, a célunkként kitűzött teljes bérbeadottságot elértük,ezúton is köszönjük bérlőink bizalmát. A Balance Building a felújításokat követően 15 éves épületként is állta a sarat a Váci út pezsgő irodapiaci kínálatában,most minden erőnkkel a novemberben átadásra kerülő második fázis, Balance Loft  sikerén dolgozunk” - fejtette ki az új megállapodások kapcsán Bodahelyi András, a CPI leasing managere.

A Balance Building-et az elmúlt 1,5 év  során a következő  cégek választották irodai helyszínül: Starschema, Interticket, Euler Hermes, Mall.hu, Carrier, Brendon.

A Balance Office Park második fejlesztési fázisa, a Balance Loft épület teljes körű átalakítása 2017. novemberében ér véget. A különleges fejlesztés során szerkezetileg, műszakilag és esztétikailag is speciális megoldásokat kínáló épület jön létre. Az irodaépületek a 3000 négyzetméternyi ökoszisztéma kialakításával létrehozott zöld parkban találhatóak, ahol lehetőség nyílik informális megbeszélésekre, tárgyalásokra, de munka közbeni kikapcsolódásra, sporttevékenységre is.

A bérlők és partnerek visszajelzései szerint különösen korszerűnek tartják a humán innovációs programot, amelyet először a Balance Buildingben vezettek be. Az újszerű megközelítés célja, hogy megkönnyítse az irodaházakban dolgozók mindennapjait.