Kiemelkedően sikeres évet zárt a CPI Magyarországon

Kiemelkedően sikeres évet zárt a CPI Magyarországon

Budapest, 2015.február 05. - A CPI Hungary összesen közel 55 000 m2 sikeres tranzakciót könyvelhetett el az elmúlt évben, melyből 30 000 m2 új szerződés volt.
 

A 2015-ös év ingatlanpiaci lendületéből nagy mértékben profitált a CPI Hungary, az év utolsó negyede még ezen belül is kiugróan erős eredményeket hozott.

Szektoronkénti megoszlásra bontva az alábbiak szerint alakult a mérleg:

33 000 m2 bérleti szerződés az iroda és logisztika szegmensben, 14 000 m2 a kiskereskedelem területén, 7 000 m2 pedig fejlesztési megállapodás volt.

Az Airport City Logisztikai Parkban az év utolsó napjaiban megkötött fejlesztési megállapodás alapján
7 000 m2-es komplexum megépítésére kerül sor a 2016. év során. Ez az egyedülálló siker, akár csak a 2012-ben a Benteler-rel kötött hasonló megállapodás, komoly elismerés a CPI számára ügyfél oldalról.

„A 2015-ös év bérbeadási mutatói egyértelmű bizonyítékai annak, hogy a CPI Hungary készen áll és megoldást talál minden bérlői igény megvalósítására. Az Airport City Logisztikai Parkban kötött fejlesztési megállapodás megerősítő visszajelzés a fejlesztéseink víziója és kivitelezése tekintetében. Hiszem, hogy a CPI több, mint 20 éves befektetői és fejlesztői tapasztalatának megfelelő magas színvonalú bérbeadási-üzemeltetési tevékenységünk biztosítja partnereink számára a napi működéshez szükséges környezetet.”– mondta el Gereben Mátyás, a CPI Hungary vezetője.

A CPI Hungary az elsődlegesen hosszú távú befektetésekkel és ingatlanbérbeadással foglalkozó CPI Property Group tagja, és annak közel 260.000 m2 alapterületű magyarországi ingatlan portfóliója kezelésével foglalkozik. A kiskereskedelmi, irodai, szállodai, ipari és logisztikai szegmensben egyaránt aktívan tevékenykedő társaság folyamatosan követi a trendeket és az ügyfelek igényeit – a 21. századi tendenciáknak megfelelően. A legfontosabb szempontok a fenntartható megoldások, a zöld területek, a modern mérnöki technológia, a letisztult formák és a high-tech környezet.

További információ: www.cpigroup.hu