Jövőformáló tech-ipari cég alapít központot a Váci úton – A Blockchain Competence Center a Balance Loftba költözik

Jövőformáló tech-ipari cég alapít központot a Váci úton – A  Blockchain Competence Center a Balance Loftba költözik

Az InterTicket csoport forradalmi IT technológiával foglalkozó projekt cége, a Blockchain Competence Center új irodái és oktatócentruma a Balance Office Park novemberben átadott Loft irodaházában lelt új otthonra.

Az InterTicket 2015-ben a Balance Office Parkot választotta székhelyéül, ahol egy újonnan kialakított, minden igényt kielégítő 1500 négyzetméteres loft irodába költözhet be 2018 januárjában. A dinamikusan növekvő partneri kör kiszolgálása és a technológiai fejlesztések érdekében az InterTicket három év alatt közel megháromszorozta a dolgozói létszámot is, beleértve a magasan képzett és tapasztalt fejlesztői és informatikai részlegeket.  Munkatársainak megfelelő elhelyezéséhez a cég az idén, a meglévő 1000 m2 mellett további közel 2000 m2-es irodarészre írt alá hosszú távú bérleti szerződést az Balance Office Park tulajdonosával. Az InterTicket hagyományosan az iparág leginnovatívabb szereplője.  A cégcsoport jellemzője a folyamatos fejlődés és terjeszkedés, célja az általa fejlesztett alkalmazások, megoldások bevezetése különböző piaci területeken.  Az InterTicket alkalmazza a forradalmi blockchain-technológia adta megoldásokat, lehetőségeket, mindezek mellett aktívan támogatja technológia minél szélesebb körű megismertetését.

Blockchain Competence Center a Balance Loftban   

A legújabb Balance Loft épületben kap helyet az InterTicket csoport és a Rowan Hill által alapított közös cége, a Blockchain Competence Center (BCC) is, amely a várakozások szerint „hub office” lesz a blockchain művelők, propagálók és felhasználók számára.  A budapesti székhelyű Blockchain Competence Center (BCC) céljai között szerepel, hogy összegyűjtse és megossza a blockchain technológiával kapcsolatos hazai, illetve nemzetközi eredményeket, továbbá oktatással és tanácsadással segítse az érdeklődőket, inkubálja, valamint támogassa a közszféra és a magánszféra projektjeit, mindezt nem csak Magyarországon, hanem az egész régióban.  A BCC ehhez olyan gyakorlati lépésekkel is hozzájárul, mint magyar-, illetve angol nyelvű kurzusok szervezése és egy co-working típusú munkahely kialakítása a Balance Office Park loft-stílusban kialakított vadonatúj szárnyában.

Több éves közös sikersztorink kiteljesedése ez a megállapodás. Az évek során az Interticket-tel kialakult erős üzleti és partneri viszonyunk sikere fontos visszajelzés számunkra, hogy a CPI tradicionálisan erős ügyfélközpontú szemlélete, és az ezen alapuló értékesítési, üzemeltetési és műszaki metódusaink megalapozzák jövőbeni projektjeink sikereit is. Izgalmas dolog megtapasztalni, hogy az IT-Hub ingatlan koncepciónk működik és projektünk immár 90% feletti kiadottságon áll. – fejtette ki Bodahelyi András, a Balance Office Park leasing managere.