Három újabb bérlő a Balance Hall-ban – Nagy hajrával zárta a 2019-es évet a CPI

Három újabb bérlő a Balance Hall-ban – Nagy hajrával zárta a 2019-es évet a CPI

Az év utolsó napjaiban mintegy 3000 m2 irodai bérlemény talált gazdára a BALANCE HALL irodaházban, a Váci úton

A CPI fejlesztésében novemberben átadott - közel 16.000 m2-es - zöld irodaépület, a korábban kötött szerződéseivel együtt (ABB, RSM, Amway) immár 80%-os kiadottsággal rendelkezik, egy hónappal a nyitást követően.

Az utolsó negyedéves tárgyalási szakasz lezárásaként sikeres megállapodás köttetett egy Forbes100 listás hazai gépjárműflotta kezelő vállalattal, egy amerikai székhelyű nemzetközi céggel, továbbá hosszútávú irodai bérleti szerződést írt alá egy magyar multiservice cégcsoport is, a „tudatos épület”-ként bevezetésre került Balance Hall-ban.

 

Nagy örömmel tölt el bennünket, hogy ilyen sikeresen zártuk az évet, az utolsó napokig tartó egyeztetéseink a tervek szerint alakultak, és az új irodaházunk friss telítettsége igazolja a Balance Office Park campus 3. fázisának, a Balance Hall irodaháznak, és a teljes Balance irodakomplexumnak fejlesztési koncepcióját, cégünk bérbeadói szolgáltatásainak sikerét.

A 2020-ra immár három épületből álló - 32.000 m2-es- Balance Office Park, népszerű és fajsúlyos szereplőjévé vált az észak-pesti irodapiacnak.- fejtette ki Bodahelyi András, a Balance Hall leasing managere.