Balance Building - Az Év Irodaháza Bérlői díj 2016

Balance Building - Az Év Irodaháza Bérlői díj 2016

A Balance Building Budapest legismertebb üzleti negyedében, a Váci úti irodafolyosón helyezkedik el, a Balance Office Parkban. A mintegy 1 millió Euro összköltségű teljes körű felújításon átesett - BREEAM very good minősítés folyamatban- "A" kategóriás- Balance Building szinte új helyszínen jelenik meg: egyedi, 3000 négyzetméteres zöld parkban. Az irodakomplexum könnyen megközelíthető autóval és tömegközlekedéssel is.

Plusz információ: A Balance irodaparkban 2016. nyarán elkezdődött- a parkban zajló rekonstrukciós folyamat második fázisaként- a BC99 1,2-es épületeinek átalakítása Loft stílusú irodaházzá.Az innovatív, high-tech egyedi létesítmény 2017 szeptemberére készül el.

A CPI a bérlőknek nyújtott magas minőségű szolgáltatás részének tekinti az emberközpontú környezet kialakítását és a bérlők komfortérzetének javítását. Ennek elősegítésére a 2016-ban átadott Balance Buildingben vezették be először a Humán Innovációs Programot, melynek keretében munkanapokon humán recepciós segíti az ott dolgozók saját ügyeinek intézését, megkönnyítve ezzel a bérlők mindennapjait, ezeken túl pedig programlehetőségekről is gondoskodik.
Elégedett bérlőink: Starschema, Euler Hermes, Interticket, Brendon, Greenpass, Advisesoft,Carrier..

Balance Building brossúra: https://issuu.com/cpihungary/docs/balance_booklet_final
Virtuális túra: https://magicview.hu/virtualtour/balancebuilding

Okok, amiért a díjra érdemes

A 9400 négyzetméternyi bérelhető irodaterülettel rendelkező Balance Building kevesebb, mint egy év alatt 85 százalékos kihasználtsággal büszkélkedhet. Ez az eredmény a felújítás sikerességének, és a CPI által ebben az épületben elsőként bevezetett Humán Innovációs Programjának is köszönhető.
A teljes körű felújítás során a belső terek jelentős átalakuláson mentek keresztül, melynek eredményeként impozáns, modern, új generációs, fenntartható és emberközpontú munkakörnyezet áll a bérlők rendelkezésére. Igaz ez a külső terekre is, ahol a kuriózumnak számító 3000 négyzetméteres parkosított kertben fedett pavilonok és pihenőpadok várják a kötetlenebb környezetre vágyó bérlőket.
A Balance Building a CPI saját fejlesztésű, 2016-ban bevezetett Humán Innovációs Programjának is a zászlóshajója. 
A program változatos elemekből tevődik össze, melyeknek alapvető célja a bérlők részére inspiráló és emberközpontú munkakörnyezet megteremtése, mindennapi életük megkönnyítése, egészségük megőrzése.
A program keretében a bérlők komfortérzetük javítása érdekében egy rekreációs helyiségben heti rendszerességgel jóga és gyógytorna órákon, különböző masszázsokon vehetnek részt, valamint rendszeres egészségügyi szűrések is segítik egészségük megőrzését.
Az épületet körülölelő zöld oázisban pingpong asztal és tollaslabda felszerelés nyújt sportolási lehetőséget, pihenésre, kikapcsolódásra pedig a kerti padok alkalmasak.
Akik kötetlenebb formában szeretnék lebonyolítani tárgyalásaikat, céges rendezvényeiket, a Humán Innovációs Program házigazdáján keresztül igénybe vehetik a parkban elhelyezkedő fedett kültéri pavilonokat. Ezek a területek csapatépítő programok lebonyolítására is szolgálhatnak.
A bérlők mindennapi életének megkönnyítésére rendszeresen ellátogat az irodaházba ruhatisztítós, cipész, autószerelő szakember, színházjegyárus, a program házigazdája segítségével pedig rendelhetnek taxit, sofőrt, virág és gyümölcskosarat, és hivatalos okmányaik ügyintézésében is segít.
 

Szolgáltatások az épületben

 

- Humán Innovációs Program szolgáltatásai
- Relaxációs helyiség; jóga, masszás, egyéb facilitás
- Balance szertár: sport eszközök, más hasznos eszközök ingyenes bérlése
- Balance tárgyaló a bérlők számára
- Önkiszolgáló étterem, egészséges ételek választéka 
- 200 férőhelyes őrzött parkoló mélygarázsban
- Helyszíni épületmenedzsment és karbantartás
- Parkosított környezetben fedett tárgyalópavilonok, sport lehetőségek, ping pong asztal, tollas, petang, stb.
- Kerékpártároló
- Zuhanyozó, öltöző
- 24 órás őr- és portaszolgálat
- Felszíni parkolási lehetőség
- Bankautomata
- Élelmiszerüzlet
- Balance Café ;kávézó a LOFT épületben (kialakítás alatt)


Szolgáltatások a közelben:
- Gyógyszertár
- Bankfiókok
- Duna Plaza bevásárlóközpont
- Fitness stúdió
- Posta
- Felszíni parkoló az épülettel szembeni telken (kedvezmény jár a bérlőknek)