Az RSM Hungary a Balance Hallba költözik

Az RSM Hungary a Balance Hallba költözik

A CPI Property Group Váci úti irodaparkjának új épületébe, a Ballance Hall-ba költözik az RSM Hungary. A tanácsadó társaság az irodaház 2019. decemberi átadásakor veszi majd át új irodáját.

Az RSM Hungary Zrt. Magyarország egyik legkiemelkedőbb tanácsadó cége számviteli, adózási, bérszámfejtési és digitális adózási területen. Az elmúlt évek növekedésének köszönhetően a több lokáción működő cég úgy döntött, hogy új központra van szüksége, ahol az RSM csapata egy helyszínen tudja folytatni a közös munkát. „A legfontosabb célunk egy olyan új „otthon” megtalálása volt, ahol a munkavállalók jóléte kiemelt szerepet kap amellett, hogy a belső hatékonyságot is növelni tudjuk”- emelte ki Kalocsai Zsolt, az RSM Hungary elnök-vezérigazgatója. 

A CPI Hungary úgynevezett Humán Innovációs Programja (HIP) nem csak színesíti a megszokott irodaházi életet, de „well-being” brandként már akár az igények megjelenése előtt kínál kényelmi és relaxációs szolgáltatásokat az irodaház dolgozóinak. A bérlők a rendszeres hírlevelekből, az épület lobbyjában és liftjében található digitális kijelzőkről informálódhatnak az aktuális programokról, többek között: csoportos és egyéni mozgásórák, kozmetikai szolgáltatások, gyógymasszázs, manuálterápia stíluskurzus, színház- és fesztiváljegy értékesítés, termelői piac és food-truck szolgáltatásokról.

„A minden igényre kiterjedő tanácsadói munkának köszönhetően az RSM Hungary Zrt. hosszútávon kötelezte el magát a Balance Hall irodaház iránt, ahol egy teljes szint több mint 2.000 négyzetméteres területét bérli” – nyilatkozott Pál Tamás, az ESTON International bérbeadással foglalkozó divíziójának vezetője. “Nagy öröm számunkra, hogy a Balance Hall első bérlői közt olyan prominens céget üdvözölhetünk, mint az RSM. A tárgyalások során nagy hangsúlyt fektettünk leendő bérlőnk határozott üzleti és műszaki céljainak támogatására és véleményem szerint sikerült minden szempontból kielégítő irodai elképzelést rögzítenünk, amely szolgáltatásainkkal és modern technikai megoldásainkkal hosszútávon nyújt biztos hátteret az RSM sikereihez”- tette hozzá Bodahelyi András, a CPI Hungary senior leasing managere.