Az Orbico a Gateway Office Parkba költözik

Az Orbico a Gateway Office Parkba költözik

A CPI hosszú távú bérleti szerződést írt alá az iroda portfóliójához tartozó Gateway Office Park megújult III. tornyának teljes 3. szintjére az Orbico Hungary Kft.-vel.

„A Gateway Office Park megújításával nem titkolt célunk volt, hogy vonzó irodai környezetet teremtsünk olyan prominens vállalatok számára mint az Orbico Hungary Kft. Az elmúlt félévben hosszú távú bérleti megállapodásokat kötöttünk az irodaház szeptemberben megüresedett területeinek jelentős részére, így hamarosan az épület III. tornya is teljesen megtelik új bérlőkkel.” – nyilatkozta Kendelényi Gergely, a Gateway Office Park Leasing Managere.

 „Az Orbico Hungary átfogó értékesítési, logisztikai, marketing és márkamenedzsment szolgáltatásokat kínál. Cégünk olyan világmárkák disztribúciós feladatait látja el mint az Ariel, Jar, Always, Pampers, Kellogg’s, Duracell, Braun, Bulgari, Versace vagy a Shell kenőanyagok. A dinamikus növekedés miatt most már elengedhetetlen  egy  magas színvonalú szolgáltatásokat nyújtó irodaházban működő nagyobb alapterületű iroda. Ezt találtuk meg a  Gateway irodaparkban. Nagyon várjuk, hogy májusban birtokba vehessük új otthonunkat.” – tette hozzá Kerekes László, az Orbico Hungary Kft. ügyvezetője.