Az AKZO NOBEL a Gateway Office Park új bérlője

Az AKZO NOBEL a Gateway Office Park új bérlője

A világjárvány okán lelassult piaci helyzet ellenére a CPI Hungary rendkívül sikeres bérbeadási eredménnyel zárta a 2020-as évet. Az utolsó negyedévben is több ezer négyzetméter új területre kötött szerződést a multinacionális ingatlantulajdonos csoport hazai csapata. Fontos tranzakció a Gateway irodaházba költöző AKZO NOBEL-lel kötött megállapodás, melynek értelmében tavasszal a CPI  irodaparkjába helyezi át budapesti központját a holland tulajdonú cégcsoport.

A világmárkákat forgalmazó nemzetközi vállalat évtizedek óta meghatározó szereplője a magyar lakossági festék piacnak. Az elmúlt évek gazdasági nehézségeinek ellenére rendkívül dinamikus fejlődést tudhat magáénak a cégcsoport, melynek sikere elsősorban a hazai csapat erejének és kitartó munkájának köszönhető. A vállalat vezető pozíciót tölt be a favédelem és a fémvédelem területén, a színes, készrekevert falfesték kategóriában pedig világmárkák erősítik a portfólióját.

A  Gateway Office Park 1.-es tornyában kiépítésre kerülő új irodatér, a dunai panoráma mellett, tágas terekkel, testreszabott irodai megoldásokkal biztosít hosszútávú megoldást az új bérlő számára. Az iroda helyszíne ideális közlekedési és szolgáltatási paraméterekkel bír. Az AKZO NOBEL döntésével egy újabb nagy múltú fajsúlyos piaci szereplő költözik  az erős bérlői mixel rendelkező közel 40 ezer négyzetméteres épületcsoportba 2021 tavaszán.

Bodahelyi András, a CPI Hungary senior leasing managere szerint fontos lépés az új szerződés a projekt életében:

„A Gateway Office Park hagyományosan erős bérlői portfóliója tovább épül, nagy öröm számunkra ez a megállapodás. Jelen tranzakcióval, illetve az elmúlt hónapok egyéb sikeresen lezárt ügyleteivel , a  példátlanul nehéz és egyedi üzleti környezet ellenére is sikerült tovább erősítenünk pozíciónkat, az észak-pesti alpiacon. Az új megállapodás során minden szempontból optimális irodai megoldásra törekedtünk, hisszük, hogy hosszútávú, testreszabott helyszínt tudunk  biztosítani az AKZO NOBEL számára.”

Szűcs Gergely , az AKZO NOBEL Coatings Zrt. vezérigazgatója az alábbiakat mondta az ügylet kapcsán:

„A kiválasztáskor fontos szempont volt az Árpád-híd és a Váci út irodafolyosójának a közelsége, a piaci helyzetnek megfelelő rugalmas bérbeadói hozzáállás. Szeretnénk munkavállalóink számára ideális munkakörnyezetet teremteni, így irodakeresésünk fontos eleme volt, hogy megbízható és erős hátterű Bérbeadót találjunk partnernek.”