Átadták a trendalkotó Balance Hall irodaépületet a Váci úton

Átadták a trendalkotó Balance Hall irodaépületet a Váci úton

2019. december elején átadásra került a BREEAM very good minősítésű 16.000 négyzetméteres Balance Hall irodaház, a legújabb épülettel közel 35.000 négyzetméteres irodakomplexummá bővül a Balance Office Park. Az épület átadásakor, a már megkötött bérleti szerződések alapján több, mint 75%-os bérbeadottságról számoltak be

Az építőipari piacon kialakult nehéz helyzet ellenére a CPI határidőre teljesítette a bérlemények kialakítását, így a nyitással egyidőben átadásra került összesen több, mint 8.000 négyzetméter irodaterület.

A 21. század minden elvárásának megfelelő vadonatúj irodaház, modern belső terekkel, felhasználóbarát és környezettudatos műszaki megoldásokkal várja bérlőit.  Az épülettel egy teljesen új fogalom, egyúttal használati mód jelenik meg a kortárs építészetben: a tudatos épület fogalma. A Balance Hall-ban elsőként bevezetett tudatos épület program mindennapi energiatudatos megoldásokat nyújt a bérlők számára.

Az épületet egy 3000 négyzetméteres zöld park veszi körül, mely további relaxációs és sportolási lehetőségekkel bővül. A Balance Hall egyéb szolgáltatásai az irodai élet komfortosabbá tételét is segítik majd, hiszen a CPI szakemberei már évekkel korábban kidolgozták a Humán Innovációs Programot, amelynek célja, hogy a bérlők az irodakomplexum területén kényelmi szolgáltatásokat vegyenek igénybe.