Arena Corner - Az Év Irodaháza Bérlői díj 2015

Arena Corner - Az Év Irodaháza Bérlői díj 2015

Budapest egyik legimpozánsabb irodafejlesztése, a kiváló elhelyezkedésű, "A" kategóriás, költséghatékony üzemeltetésű, intelligens épületfelügyeleti rendszerrel rendelkező Arena Corner Irodaház, a város egyik legforgalmasabb csomópontjában a Hungária körút - Kerepesi út sarkán épült, a Stadionok metróállomás közvetlen közelében. 
Az Arena Corner könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel és autóval, a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér pedig 30 perc alatt elérhető. 
Az irodaház globális cégeknek ad otthont. A 2007-ben átadott “A“ kategóriás irodakomplexum mintegy 24.000 m2 irodaterületet és 3.500 m2 kereskedelmi területet kínál 8 szinten, 3 egymással közvetlenül csatlakoztatható irodatoronyban. Tornyonként 1000 m2 körüli egybefüggő földszinti kereskedelmi területek vannak, amelyek igény szerint akár több részre is oszthatóak. Az egyes tornyok mérete 9.000 - 10.000 m2, a legnagyobb egybefüggő irodaterület 4400 m2 egy szinten. Az épület alatti 3 szintes mélygarázsban 370 parkolóhely bérelhető. Az épület közvetlen közelében további 1160 P+R parkoló találha

Az Arena Corner Irodaház koncepciója a Vikár és Lukács építész iroda szellemi terméke. Nevükhöz fűződik többek között az Iparművészeti Múzeum rekonstrukciója, a Magyar Autóklub székháza, Graphisoft Park "M épülete.
Az Arena Corner irodaház az átadásától kezdve töretlenül magas, jelenleg 95%-os kiadottsággal működik.
A 2014-es évben 130 millió forintos beruházás keretében a légtechnikai berendezés fejlesztését végeztük el, 2015-ben a világítástechnikát korszerűsítettük, az év végén elkezdődő munkák pedig a lobby terület átalakítására, a bútorok megújítására és a főbejárati forgóajtó beépítésre fókuszálnak.
Az emberközpontú szolgáltatások elemeként a 2015-ös évben rendszeresítettük a Termelői Piacot az irodaház dolgozói számára, illetve további humán innovációt szolgáló program elemeket teszünk elérhetővé a következő évtől.
A Vodafone 5600 m2-es bővülésének tervezését és kivitelezését teljes körűen a CPI végezte. A Vodafone innovatív gondolkodását és high-tech környezetének kialakítását sikerrel vittük véghez.
A CPI gondolkodásában, működésében és munkáinak kivitelezésében a legfontosabb szempontok a fenntartható megoldások, a zöld területek, a modern mérnöki technológia, a letisztult formák, a high-tech környezet, a jóléti szolgáltatások és a 21. századi ízlés.

Az Arena Corner Irodaház főbb bérlői: Avon, Bank of China, CITI, Cognizant, Vodafone

Az Arena Corner teljesen új honlapja követi a mai digitális elvárásokat, letisztult, elegáns információs bázist nyújt a bérlőknek és érdeklődőknek egyaránt. Az új weboldalon elérhető az új irodakereső motor is, amely egy olyan könnyen kezelhető felület, ahol a cégek, egyének célzottan megtalálhatják a CPI irodacsoport épületei, területei közül a számukra megfelelőt.
www.arena-corner.hu

Szolgáltatások az épületben

Az Arena Corner épületegyüttese akadálymentesített közlekedést és mozgássérült mosdókat biztosít az épület bérlői számára. 
Tudatos, energia- és költséghatékony üzemeltetés, helyszíni épületmenedzsment, intelligens épületfelügyeleti rendszer, modern hang- és hőszigetelő, nyitható nyílászárók. Étterem, kávézó belső kerttel, konferenciaterem, bankautomata, recepció, kártyás beléptetés, 24 órás őrzés - és portaszolgálat, vendégparkoló, kerékpár - és motor parkoló áll a bérlők szolgálatára.
Irodai catering szolgáltatás, üzleti reggeli lehetősége, business lounge, remek kilátás a városra a felsőbb szintekről.