A PERIDOT a BALANCE LOFT új bérlője

A PERIDOT a BALANCE LOFT új bérlője

Hosszútávú irodabérleti megállapodást kötött a CPI Hungary és az a Peridot Financing Solutions. A hazai piacon és világ több pontján  új belépőként megjelenő amerikai cég magyar központja, augusztusban került átadásra a Váci úton található Balance Loft irodaházban.

Az észak-pesti irodafolyosó aktív szereplőjeként a CPI - a pandémia által megtépázott piaci turbulenciák ellenére-. továbbra is magas fordulatszámon tartja irodaházait. A 2021-es év negyedik negyedévére fordulva immár közel 40 000 m2 lezárt ügyletet tudhat maga mögött a cseh fejlesztő hazai csapata.  A nyár végére két friss megállapodás is született a Balance Office Park loft koncepcióban felújított épületében, ahol közel 4 méteres belmagasságú, figyelemreméltóan tágas és izgalmas loft irodákra kötöttek szerződést az új bérlők.

A Peridot Financing Solutions magyarországi központja a Jones Lang LaSalle nemzetközi ingatlantanácsadó cég közreműködésével létrejött szerződés alapján augusztus közepén került átadásra az épület első emeletén.

„A nehézségek ellenére aktív és izgalmas évünk van. A Balance Loftban a tavasszal megüresedett teljes szinti területet sikerült már nyár végére értékesítenünk a projekt csapat erőfeszítéseinek köszönhetően. Ez számunkra is váratlanul erős forgási sebesség. Külön öröm, hogy a sikeres PERIDOT megállapodással új piaci belépőt sikerült szerződtetnünk a portfoliónkba” – értékelte az üzleti megállapodást Bodahelyi András, a CPI Hungary senior leasing managere.

„Megnyugtató számunkra, hogy ilyen nevű fejlesztőhöz került ez a projekt és egy izgalmas, különleges iroda tér valósult meg. Örömünkre szolgál, hogy a felek kölcsönös megelégedésére köttetett meg az ügylet.” – mondta Major Krisztina, a JLL iroda-bérbeadási tranzakciós vezetője.