A Balance Buildingbe költözik a TRENKWALDER

A Balance Buildingbe költözik a TRENKWALDER

A CPI Hungary Váci úti irodakomplexumát választotta a nemzetközi személyzeti szolgáltató cégcsoport budapesti központjának új helyszínéül.

Az új tranzakció értelmében a TRENKWALDER Csoport hazai csapata  2021. nyarán  veheti át több mint 1000 négyzetméteres új irodáját a Balance Office Park toronyépületében.

A hosszútávú megállapodás értelmében új funkciókkal bővített front- és háttérirodai tevékenységekkel, modern bemutató irodával és tárgyalókkal felszerelt komplex helyszíneket magában foglaló irodaegység kerül átadásra a HR piac élvonalába tartozó szolgáltató munkavállalói és ügyfelei számára.

Az ügylet aláírása kapcsán G.Nagy Balázs, a TRENKWALDER magyarországi ügyvezetője az alábbiakat mondta:

„Kiemelt célunk volt a kiválasztási folyamat során, hogy mind funkciójában mind megjelenésében egy  modern, magas színvonalú, új irodát tudjunk biztosítani ügyfeleink és kollégáink számára. Olyan irodahelyszínt kerestünk, ahol a több évtizeden átívelő fejlődésünkből adódó igények szerint az elérhető legmodernebb technológiákat és eljárásokat tudjuk alkalmazni. Az iparágunkon belül is egyedállónak mondható 21. századi munkakörnyezetet tervezünk létrehozni. Egyedi igényeink megvalósításához rugalmas, proaktív és tőkeerős irodapiaci partnert kerestünk.” 

A CPI Hungary részéről Bodahelyi András senior leasing manager kifejtette:

„Hosszú és izgalmas tárgyalási periódust zártunk egy rendkívül komplikált piaci időszakban, komoly sikerként tartjuk számon, hogy meghatározó és nagymúltú nemzetközi vállalatnak adhatunk új otthont a Balance Buildingben. Hisszük, hogy a Trenkwalder erős és támogató partnere tudunk lenni hosszútávon.”

Az ügylet során a Felek közti megállapodás létrejöttét  a Property Support ügynökség támogatta.