Új ruhát öltött a Gateway Office Park

Új ruhát öltött a Gateway Office Park

Rohamosan fogynak az irodaterületek

 

A CPI hamarosan befejezi az Árpád híd pesti hídfőjénél lévő Gateway Office Park belső tereinek felújítását. A három toronyból álló irodakomplexum teljes körűen megújul, modern és innovatív koncepció szerinti átalakítása érinti az épület előtti passage, lobby, illetve a közösségi területeket is.

Az összesen 36.000 négyzetméter kiadható területű iroda komplexum az elmúlt évben több, mint 20.000 négyzetméter szerződéshosszabbítást, és új szerződéskötést tudhat maga mögött. A „refurbishment” koncepció, központi lokáció, illetve az irodaház által nyújtott műszaki megoldások és szolgáltatások attraktivitása új bérlők érkezését eredményezte az utóbbi időszakban több mint 5000 négyzetméter irodaterületre.

„Az elmúlt időszak szerződéskötései azt mutatják, hogy a meglévő bérlőink mellett, a Váci úti lokációban kereső nemzetközi vállalatok is bizalmat szavaztak az irodaparknak. A két hónapja megüresedő és azóta teljesen megújuló hármas torony olyan prominens új bérlőkkel büszkélkedhet, mint az NSC Global, KRKA Magyarország vagy az AmRest. Az irodapark újjászületésére a hamarosan elkészülő passzázs teszi fel a koronát, aminek parkosított közösségi tereit, pihenő és meeting pontjait tavasztól vehetik igénybe a Bérlőink.” - fűzi hozzá Kendelényi Gergely, a Gateway Office Park Leasing Managere. 

 

2018. januárral indul a Humán Innovációs Program a Gatewayben is.

 

A CPI újszerű megközelítésének központi eleme az emberközpontú szemlélet, amely megnyilvánul a térkialakításokban, egészségmegőrző aktivitásokban, szolgáltatások színességében. Az épület háziasszonya segíti a bérlőket a legkülönbözőbb ügyek elintézésében, illetve napi rendszerességgel szervez preventív és rekreációs programokat.

 

www.gatewaybc.hu

www.hipbudapest.hu